RELAAS VAN DE HAMBEURS 2014

Ondanks er enkele vaste standhouders zich niet hadden aangemeld, is de beurs toch opnieuw een succes geworden? Het verliep met piekmomenten en op bepaalde momenten was de zaal goed volzet.

De voorbereidingen waren zeer goed ingeschat en alles verliep volgens plan, dit dank zij de talrijke helpende handen en teamspirit.

In de keuken was het dikwijls een heksenwerk. Broodjes smeren, koffie zetten, dranken aansjouwen enz..én niet vergeten, de bijhorende afwas. we kregen hulp van twee lieve dames die de gang van zaken in de keuken wel degelijk kenden.

Broodjes met kaas en hesp, of hot-dogs werden klaar gestoomd en gingen weliswaar als zoete broodjes van de hand. Twee grote ketels met koffie en het water voor de thee stond klaar.

Jan, ON3PO, had wederom een verrukkelijke soep gemaakt waar menigeen van snoepte.

Hulp in de keuken, maar ook hulp in de zaal was va cruciaal belang. Tafels plaatsen volgens schema, het verzorgen van de inkom en de tafel van onze eigen leden.

De inkom werd verzorgd door Cis en Jef , de kassiers van dienst.  Alain als buitenwipper wierp zijn vruchten af. Niemand vloog buiten!!

We hebben de klus geklaard met 13 mensen, prachtig toch?

Dit was de keuken in beeld. Er was ook nog een bar en daar zorgde Ron en Ronald voor.  Heel wat koffie en frisdranken gingen over de toog. Koffie, thee en soep, alles was voorbereid.

De feeld werkers in de zaal beheerde de NOK tafel en hadden ook goed hun bezigheid. Patrick had een hele vracht mee gebracht en bezetten een aparte stand  in de zaal.

We sloten af rond 14h00 en het was goed geweest.

Tot volgend jaar.