NIEUWJAARSRECEPTIE 2014

Naar jaarlijkse gewoonte wordt tijdens de eerste meeting van het jaar een natje en een droogje geserveerd.

Dit jaar was het enigszins anders dan voorgaande jaren. Door de komst van een nieuwe uitbater in de cafetaria waren we genoodzaakt om zelf voor ons aanbod te zorgen.

Onze Jan, ON3PO en zijn YL hebben dit jaar voor de belegde broodjes gezorgd. Ik vraag me af waarom we dit niet eerder gedaan hebben want dit was super lekker en veel overschot was er niet op het einde., dit zegt genoeg.

Er waren heel wat leden afgezakt naar deze meeting en het werd dan ook een gezellige avond. Onze voorzitter dirigeerde tussendoor de actiepunten en er werden alvast de nodige afspraken gemaakt voor de komende hambeurs op 9 februari. We gaan het dit jaar wat betreft deze beurs, het gezellig houden en de cafetaria in de grote zaal integreren, wat de gezelligheid ten goede moet komen.

Andere actiepunten worden bij de volgende meeting herhaald en waren niet prioritair op de nieuwjaarsreceptie. Verder werd het een gezellige avond. Eén ding nog, vergeet niet uw bijdrage voor het hamfeest te storten op de NOK rekening met vermelding hamfeest/call. Inlichtingen via on4nok@uba.be